Masterclasses van KPE & HTI

Het HTI biedt niet alleen opleidingen in deeltijd, maar ook zeer interessante masterclasses voor toptalent in de bouw! Een unieke kans om een bijzondere masterclass mee te maken en tegelijkertijd andere alumni te ontmoeten.

Effectief en klantgericht communiceren in de bouw

Driedaagse masterclass 

Masterclasses HTIOver het algemeen wordt gesteld dat meer dan 90% van de faalkosten kan worden voorkomen door goede communicatie. Het beter met elkaar communiceren en samenwerken wordt dan ook gezien als de beste manier om faalkosten terug te dringen. Bouwen ís immers samenwerken. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dit in de praktijk? KPE en het Hoger Technisch Instituut hebben voor dit thema een inspirerende en praktijkgerichte masterclass ‘Effectief en Klantgericht Communiceren in de Bouw’ ontwikkeld.

Meer informatie over deze masterclass? Bekijk hier de brochure. 

Voor inschrijven of vragen bel 020 - 684 57 80 of mail info@hti-opleidingen.nl

Building Information Modeling

Driedaagse masterclass  

Masterclasses HTIDe ontwikkelingen rondom Building Information Modeling (BIM) gaan razendsnel. De term BIM duikt overal op, maar wat is het nu precies?

Wil je op een praktische manier je kennis rondom BIM vergroten en daardoor kunnen meepraten over de BIM-ontwikkelingen? De juiste vragen aan collega’s kunnen stellen en kritisch kunnen zijn naar wat wel en niet kan op het gebied van BIM? En wil je bovenal voorop blijven lopen met je kennis en bijblijven in de ontwikkelingen van de bouwsector? Meld jezelf of enkele medewerkers dan nu aan voor deze masterclass.

Meer informatie over deze masterclass? Bekijk hier de brochure.

Voor inschrijven of vragen bel 020 - 684 57 80 of mail info@hti-opleidingen.nl