Marcel Vullings aan de slag als docent voor de opleiding Bouwkunde

Marcel Vullings HTI Docent.pngmaandag 06 juli 2020 16:04

Het Hoger Technisch Instituut verwelkomt Marcel Vullings als docent bij de HTI-opleiding Bouwkunde. Mede door zijn studies aan de LTS, de HTS en de TU én zijn 20+ jaar werkervaring is Marcel een specialist geworden binnen het vakgebied betonconstructies.

Zijn betrokkenheid bij commissies en gastcolleges laten duidelijk zien dat zijn passie ligt bij het overdragen van zijn kennis aan anderen. Met de uitspraak: ‘’Ik wil studenten leren om naar het totaalplaatje te kijken’’, schetst Marcel een beeld van zijn manier van werken. Met zijn kijk op innovaties als prefabricage, mechanisatie en automatisering van processen denkt hij niet alleen aan zijn eigen ervaringen, maar ook aan de mogelijkheden voor de toekomst. 

Marcel: ‘’Wat mij zo aanspreekt aan het HTI is niet alleen het feit dat het een opleidingsinstituut is met een grote naamsbekendheid en een goed imago, maar ook de ontzettend gemotiveerde studenten. Ze zijn zo gemotiveerd om nieuwe kennis op te doen, dat ze naast hun fulltime job nog de boeken in duiken. Dit is een blijk van interesse en passie. Deze passie voor het vak is iets wat wij gemeen hebben. Ik verheug mij erop om deze studenten te begeleiden in hun ontwikkeling binnen het mooie vakgebied van betonconstructies.’’

« Terug