HTI viert 80ste studiejaar

LOGO HTI 80 jaar transparant.pngmaandag 20 januari 2020 14:20

Tot op de dag van vandaag biedt het HTI deeltijd opleidingen aan waarmee (toekomstige) bouwtalenten een (bouw)opleiding kunnen volgen naast een fulltime baan. Om dit én het 80ste studiejaar van het HTI te vieren, organiseert het HTI dit jaar in samenwerking met Building Holland het HTI 80 jaar event en een hackathon voor alle HTI-studenten.

Het Hoger Technisch Instituut heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Dit studiejaar, van september 2019 t/m juni 2020, viert het HTI haar 80ste studiejaar! In 1939 werd het HTI opgericht door drie heren: Romke Jellema, Henk Stutvoet en Albert Hemelman. Hun doel was praktijkgerichte technische opleidingen bieden aan mensen die zich verder willen ontwikkelen naast hun werk. 

HTI Hackathon 2020


HTI-studenten van verschillende opleidingen gaan binnen 24 uur een oplossing zoeken voor een interessant (bouw)vraagstuk. Dit doen zij op de beursvloer van Building Holland. Aan het einde van de hackathon pitchen de verschillende teams hun oplossing voor een vakjury. Volg het HTI op Linkedin en Facebook om op de hoogte te blijven van de HTI-Hackathon!
Datum: eind oktober 

HTI 80 jaar event

Eind oktober 2020 organiseert het HTI ’s middags op Building Holland het event ’HTI 80 jaar’. Het wordt een interessante middag met aansluitend een informele borrel. Studenten, alumni, (oud) docenten en direct betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vóór 1 oktober aanmelden via dit formulier. Zien we je daar?

« Terug