Kom naar het HTI 80 jaar event

LOGO HTI 80 jaar transparant.pngmaandag 20 januari 2020 14:05

Op woensdag 25 januari organiseert het HTI ’s middags op Building Holland het event ’HTI 80 jaar’. Het wordt een interessante middag met aansluitend een informele borrel. Studenten, alumni, (oud) docenten en direct betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vóór 15 februari aanmelden.

Mijlpaal: 80ste schooljaar van het Hoger Technisch Instituut

Het Hoger Technisch Instituut heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Dit studiejaar, van september 2019 t/m juni 2020, viert het HTI haar 80ste studiejaar! In 1939 werd het HTI opgericht door drie heren: Romke Jellema, Henk Stutvoet en Albert Hemelman. Hun doel was praktijkgerichte technische opleidingen bieden aan mensen die zich verder willen ontwikkelen naast hun werk.

Tot op de dag van vandaag biedt het HTI deeltijd opleidingen aan waarmee (toekomstige) bouwtalenten een (bouw)opleiding kunnen volgen naast een fulltime baan. Om dit én het 80ste studiejaar van het HTI te vieren, organiseert het HTI dit jaar in samenwerking met Building Holland het HTI 80 jaar event en een hackathon voor alle HTI-studenten.

Aanmelden Event HTI 80 jaar

Studenten, alumni, (oud) docenten en direct betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vóór 15 februari aanmelden via dit formulier. Zien we je daar?

Het HTI 80 jaar event wordt mede mogelijk gemaakt door:

logo kpe groep.jpg

Building holland logo.png

« Terug