Meld je aan voor de open dag van het HTI op zaterdag 25 januari 2020

HTI-open-dag-25-januari-website_web.jpgdinsdag 12 november 2019 16:58

Heb je één of meerdere opleiding(en) van het Hoger Technisch Instituut op het oog? Meld je dan aan voor de open dag van het HTI op zaterdag 25 januari en ontdek wat het HTI jou te bieden heeft.

Het Hoger Technisch Instituut voorziet in (post)-hbo deeltijdopleidingen:

  • Bouwkunde (hbo)
  • Beton en Staal (post-hbo)
  • Bouwmanagement (post-hbo)
  • Bouwkosten (post-hbo)
  • Bouwkundig Keurder Woningen  

Tijdens de open dag kun je de sfeer proeven, in gesprek gaan met onze docenten en studenten, lessen bijwonen en rondkijken op onze leslocatie. De open dag start om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur. Om je tijdens deze dag zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we je vragen om je van te voren aan te melden door een mail te sturen naar info@hti-opleidingen.nl, onder vermelding van je voor- en achternaam en je studie-interesse(s). Je ontvangt tijdig een uitnodiging met het volledige programma.  

Locatie

Aristo Teleportboulevard 100

1034 EJ Amsterdam  

Docenten met grote praktijkkennis 

Ons onderwijs staat op hoog professioneel niveau. Alle docenten werken in het vak dat ze geven, dus zij weten bijvoorbeeld precies wat lastige situaties zijn. Ze volgen de ontwikkelingen op de voet en weten aan welke specialismen behoefte is in de bouwwereld. Zo krijgt u de perfecte combinatie van theorie en praktijk. Daar heeft u direct profijt van in de huidige of toekomstige baan.   

Zaterdag geleerd, maandag toegepast 

De combinatie van actuele kennis en praktische toepasbaarheid maakt een studie van het HTI zo aantrekkelijk. Wat de docenten in hun werk leren, vertellen ze u op zaterdag en kunt u op maandag al gebruiken!

Tot dan!

« Terug