Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@hti-opleidingen.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Vergeet niet je e-mailadres achter te laten zodat wij contact met je kunnen opnemen. 

Contactgegevens
Uw e-mailadres wordt niet verstrekt aan derden.
Bericht
Stel uw vraag of geef uw feedback in onderstaand veld.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

De leslocatie van het Hoger Technisch Instituut is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Amsterdam Sloterdijk ben je binnen 5 minuten op locatie. Je verlaat het station via uitgang Changiweg en ziet al snel aan je rechterzijde de leslocatie, Aristo Amsterdam. Komt de trein aan op spoor 9? Ga dan na het verlaten van het station rechts de fiets- en loopbrug op. Aan het einde van deze brug zie je aan je rechterzijde Aristo Amsterdam.

Parkeren

Aristo Amsterdam beschikt over een eigen parkeergarage en parkeerdek met 190 plaatsen waar je tegen betaling je auto kunt parkeren. Bij het inrijden word je kenteken geregistreerd. Na je bezoek kun je je kenteken invoeren bij de betaalautomaat in de lobby om vervolgens contactloos of met pin te betalen. 

Liever ergens anders parkeren? In de directe omgeving van Aristo zijn op zaterdagen volop mogelijkheden om gratis te parkeren.

Vanaf de snelweg

Vanuit richting Utrecht
Je volgt de A2 naar Amsterdam. Daar neem je de afslag A10-Zuid richting Den Haag. Wanneer je de RAI bent gepasseerd, rijd je via de A10-West in de richting Zaanstad. Na 5 km neem je afslag nr. 103 richting Haarlem. Aan het einde van de afrit ga je inks (Haarlemmerweg). Bij het eerste verkeerslicht ga je rechts en vervolgens weer rechts. Dan neem je de eerste straat links (over de trambaan) en weer de eerste straat links. Na 250 meter rijd je achter Aristo en kun je de parkeergarage inrijden.

Vanuit richting Zaandam / Leeuwarden 
Je gaat via de A8 en de A1 richting A10 West Ring Amsterdam. Na de Coentunnel neem je afslag nr. 102 richting Westpoort/Sloterdijk/Haarlem. Aan het einde van de afrit ga je rechts en vervolgens ga je bij het tweede verkeerslicht links (bij het Telegraafgebouw). Vervolgens ga je bij het tweede verkeerslicht weer links de Arlandaweg op. Aan het einde van deze weg, gaat je met de bocht mee inks de trambaan over. Daarna sla je de eerste straat linksaf, de Tempelhofstraat in. Na 250 meter rijd je achter Aristo en kunt je de parkeergarage inrijden.

Vanuit richting Den Haag / Wassenaar / Leiden
Je gaat via de A4/E19 richting Amsterdam. Je passeert het knooppunt Badhoevedorp en Schiphol. Vervolgens neem je bij het knooppunt ‘De Nieuwe Meer’ de A10 West richting Zaanstad/Leeuwarden. Je neemt na 5 km afslag nr. 103 richting Haarlem. Aan het einde van de afrit ga je links (Haarlemmerweg). Bij het eerste verkeerslicht ga je rechtsaf en vervolgens weer rechts. Dan neem je de eerste straat links (over de trambaan) en weer de eerste straat links. Na 250 meter rijd je achter Aristo en kun je de parkeergarage inrijden.