HTI ontvangt het NRTO-keurmerk

NRTO.pngmaandag 17 juli 2017 09:41

HTI heeft het NRTO-keurmerk ontvangen. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat het HTI voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk. Hiermee kan het HTI aantonen dat het voldoet aan de hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. “Hoe kritisch je ook bent op je eigen kwaliteit, het is altijd goed als een professionele partij je organisatie en activiteiten beoordeelt. Een NRTO-keurmerk krijg je niet zomaar, daar zijn we dan ook heel trots op”, vertelt Operationeel directeur Robbert van Dinther van de KPE Groep.

De KPE Groep is al een aantal jaren Managing Partner van het HTI en ondersteunt het HTI in haar ambities. Het NRTO-keurmerk is een mooie en belangrijke stap.

Op de foto staan van links naar rechts, Robbert van Dinther (Operationeel directeur KPE Groep), Willem van Dijk (Lid Raad van Advies HTI), Dieter de Vroomen (Penningmeester HTI) en Dick Singerling (Voorzitter HTI).

« Terug