Diploma-uitreiking 2017

vrijdag 07 juli 2017 14:40

Onder grote belangstelling van familie en vrienden kregen donderdag 6 juli 2017 ruim 30 studenten hun diploma uitgereikt.

Nadat de voorzitter van het HTI, Dick Singerling, iedereen van harte welkom had geheten en een korte terugblik gaf op het afgelopen studiejaar, feliciteerde hij de studenten met de behaalde resultaten. Wederom is bewezen dat studenten van het HTI doorzetters zijn die van aanpakken weten!

Vervolgens ging het woord naar Willem van Dijk, lid van de Raad van Advies van het HTI. Met zijn enorme praktijkervaring, nu als directeur Bouwtechnologie bij Heijmans en o.a. docent bij de TU/e (Construction Technology) en de HAN (Bouwmanagement & Uitvoering), weet hij als geen ander hoe belangrijk praktijkgerichte opleidingen, zoals door het HTI aangeboden, de basis zijn voor medewerkers die betrokken zijn bij complexe bouwprojecten. Hij wenste alle studenten veel succes in hun verdere carrière.

Dit jaar namen 12 studenten Betonconstructie, 15 studenten Staalconstructie, 3 studenten Bouwmanagement en 4 studenten Bouwkunde hun HBO/HBO+ diploma in ontvangst.

Na een korte terugblik door de afdelingshoofden en enkele medestudenten, werden de studenten naar voren geroepen om hun diploma in ontvangst te nemen. 

Na afloop van de bijeenkomst was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten.

Foto’s van de diploma uitreiking zijn te bekijken middels de volgende linkhttps://goo.gl/photos/mNHmp9prkjDCRcY2A

« Terug