HTI Zomeractie

hti_zomer.jpgdonderdag 11 mei 2017 12:52

Doe mee aan onze HTI Zomeractie en maak kans op een compleet verzorgd weekend naar Maastricht, een persoonlijk studieadvies of deelname aan één van onze masterclasses.

Hoe kan ik deelnemen aan deze actie?

Deelname is simpel. Meld in de periode van 21 juni tot en met 31 juli 2017 een nieuwe student aan voor één van onze opleidingen. Aanmelden kan via info@hti-opleidingen.nl o.v.v. HTI Zomeractie, jouw persoonlijke gegevens en de gegevens van de student.

Dus ken je een collega, vriend(in), familielid of kennis die zich graag verder wil professionaliseren op het gebied van Bouwkunde, Bouwkosten, Bouwmanagement of Beton & Staal? Zorg er dan voor dat hij of zij zich via jou inschrijft voor één van onze opleidingen!

Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Weekend Maastricht voor twee personen

Geniet een weekend lang van de bourgondisch levensstijl waar de Limburgse hoofdstad om bekend staat en bekijk de bijzondere gebouwen en constructies in deze historische stad, zoals Centre Céramique, de Hoge Brug, het Bonnefantenmuseum of het ontwikkelgebied Belvedère met het onlangs opgeleverde ‘Lumière’ en het historische Sphinx-gebouw. Kortom: genoeg te zien en beleven!

of

Win een HTI masterclass naar keuze

Om je naast je baan verder te ontwikkelen hebben het Hoger Technisch Instituut en KPE verschillende masterclasses ontwikkeld. Deze masterclasses zijn zowel voor ervaren medewerkers als voor medewerkers die ervaring willen opbouwen. De masterclasses vinden verspreid door het land plaats op inspirerende en bijzondere locaties.

Onze masterclasses zijn:

of

Win een persoonlijk studieadvies (Persoonlijke Ontwikkel Scan)

Is jouw vooropleiding/ervaring voldoende om je persoonlijke ambities te gaan behalen? Twijfel je nog tussen twee opleidingen?

Wanneer je aan de slag gaat met persoonlijke ontwikkeling en leren, is het belangrijk om in kaart te brengen wat de huidige situatie is. Welke kwaliteiten bezit je nu en hoe kun je die verbeteren.

Breng met behulp van de Persoonlijke Ontwikkel Scan jouw persoonlijke ambities, ervaring, competenties en specialismen in kaart. Nadat je de Persoonlijke Ontwikkel Scan hebt gemaakt krijg je persoonlijk terugkoppelgesprek waarbij je samen met een adviseur in gesprek gaat om jouw persoonlijke ambities uit te stippelen en je Persoonlijk OntwikkelPlan in kaart te brengen.

Wacht niet langer en start jouw Zomeractie!

« Terug