HTI en KPE organiseren een tweetal masterclasses in 2017!

Foto masterclass communicatie.jpegdonderdag 05 januari 2017 10:16

HTI en KPE organiseren een tweetal masterclasses in 2017!

Steeds meer mensen hebben de wens om naast het werk een masterclass te volgen. Het Hoger Technisch Instituut en KPE heeft daarom een tweetal masterclasses ontwikkeld waarvoor u zich vanaf nu kunt inschrijven:

a. Masterclass Meer succes bij tenders in de bouw

b. Masterclass Effectief en Klantgericht Communiceren in de Bouw

Masterclass ‘Meer succes bij tenders in de bouw’
Verhoog je EMVI score, verlaag je tenderkosten. Vergroot je slagingskans!
Als opdrachtnemer wilt u op een zo effectief mogelijke manier het tenderproces doorlopen met als doel om de opdracht gegund te krijgen. Het is dus van belang dat u exact begrijpt wat de achterliggende behoeften van de opdrachtgever zijn, dat u grip heeft op het tenderproces binnen uw organisatie én de tenderkosten zoveel mogelijk beheerst. Wilt u op een praktische manier uw kennis en vaardigheden rondom het tenderproces verbeteren en daarmee uw slagingskans bij tenders vergroten? KPE en het Hoger Technisch Instituut hebben speciaal voor u de praktijkgerichte Masterclass ‘Meer succes bij tenders in de bouw’ ontwikkeld.

Voor meer informatie over deze masterclass verwijzen wij u naar de volgende link: goo.gl/wNfZ65

Masterclass ‘Effectief en Klantgericht Communiceren in de Bouw’
Bouwen is samenwerken. Hoe beter we elkaar begrijpen, hoe effectiever de samenwerking. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dit in de praktijk? KPE en het Hoger Technisch Instituut hebben voor dit thema een inspirerende en praktijkgerichte masterclass ‘Effectief en Klantgericht Communiceren in de Bouw’ ontwikkeld. Tijdens deze masterclass leer je op een praktijkgerichte manier hoe je beter en effectiever met collega’s en klanten kunt communiceren.

Voor meer informatie over deze masterclass verwijzen wij u naar de volgende link: goo.gl/orXO1U

« Terug