Nationale Staalbouwdag 2016

staalbouwdag_2015.jpgmaandag 26 september 2016 14:17

Op dinsdag 11 oktober a.s. vindt de Nationale Staalbouwdag, het jaarlijkse event voor bouwprofessional, plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Tijdens deze beurs is ook het HTI aanwezig met een stand.

Meer informatie over de Staalbouwdag is te vinden op http://nationalestaalbouwdag.nl/

De Staalbouwdag is gratis te bezoeken voor studenten en docenten. Aanmelden kan via bovenstaande website.

Studentenprogramma

Studenten van het HTI kunnen deelnemen aan het speciale studentenprogramma. Het studentenprogramma start 's morgens met een bedrijfs- of projectbezoek. Vanaf 12.30 uur is er een gratis lunch beschikbaar in de Kromhouthal. Deze lunch wordt gesponsord door de Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS), het samenwerkingsverband van Nederlandse staalconstructiebedrijven. 's Middags is er na de uitreiking van de studentenSTAALprijs een seminar waar winnaars hun project toelichten en enkele studieverenigingen vertellen over hun studiereis. Ook presenteert de YouCon zich daar met vakinhoudelijke lezingen door jonge constructeurs.

Daarnaast zijn er diverse lezingen, o.a. over de nieuwe ov-terminal in Arnhem, waar scheepsbouwprincipes in een gebouw zijn toegepast. Ook is er een seminar dat gewijd is aan Smart steel. Dit gaat over nieuwe productietechnieken zoals 3D-printen en lassen met robots die nieuwe mogelijkheden bieden aan ontwerpers. Bovendien kun je de hele dag terecht op de beursvloer met meer dan 60 bedrijfspresentaties. Aan het eind van de middag is er een gratis afsluitende borrel die wordt aangeboden door ArcelorMittal.

Deelname aan het studentenprogramma is kosteloos. Wil je deelnemen? Stuur dan een email aan studenten@bouwenmetstaal.nl. Vermeld hierin je naam, e-mailadres en school.

« Terug