Springcourse naar Valencia

operagebouw-klein.pngmaandag 14 maart 2016 12:14

HTI organiseert in samenwerking met KPE van 1 tot en met 3 juni voor studenten Bouwkunde, Beton- en Staalconstructie, Bouwkosten en Bouwmanagement of afgestudeerden die reeds werkzaam zijn binnen de bouw- of vastgoedbranche, een studiereis naar Valencia.

Valencia is een stad met unieke architectuur. De vele renovaties in de oude stad en het verrijzen van ultramoderne gebouwen maken dat Valencia een sterke aantrekkingskracht heeft op architecten, constructeurs en bouwkundigen.

Voorlopig programma (kleine wijzigingen zijn mogelijk)

Dag 1
Op woensdag 1 juni vertrekt u aan het begin van de middag vanuit Amsterdam naar Valencia. Bij aankomst staat de bus gereed om u naar uw hotel te brengen en kunt u inchecken. Vervolgens vindt onder begeleiding van onze professionele gids een eerste verkenning van de stad plaats onder het genot van een hapje en drankje op verschillende plaatsen.

Dag 2
Na het ontbijt staat de bus gereed voor een maatwerk ‘architecture and construction experience’ door Valencia. Onder begeleiding van een tweetal professionals bezoeken wij de meest interessante bouwwerken, waarbij uitleg zal worden gegeven over constructief ontwerpen, architectuur en projectontwikkeling.
Na de lunch beklimmen wij de toren van de Kathedraal, El Miguelete, en de Torres de Serrano in het centrum. De middag wordt afgesloten met een borrel waarna u de rest van de avond vrij bent.

Dag 3
Na het ontbijt stappen we op de fiets voor een tocht door de drooggelegde rivierbedding van de Turia naar de Stad van Kunst en Wetenschappen. Daar brengen wij een bezoek aan het operahuis Palau de les Arts Reina Sofía. Vervolgens bezichtigen wij de gebouwen van de beroemde Valenciaanse architect Santiago Calatrava.
Met een uitgebreide lunch wordt de dag afgesloten waarna wij teruggaan naar het hotel en vervolgens vertrekken naar de luchthaven.

Algemene informatie
De studiereis vindt plaats van woensdag 1 juni tot en met vrijdag 3 juni 2016 voor maximaal 25 deelnemers. Er wordt overnacht in het 4-sterrenhotel Dimar, centraal gelegen in Valencia.

Aanmelden / Kosten / Annulering
De deadline voor het aanmelden is 1 april, dan hoort u uiterlijk 7 april of u deel kunt nemen.
Voor aanmelden klik hier

De kosten voor deelname bedragen € 795,00*. Deze kosten zijn inclusief vliegreis, transfer luchthaven – hotel v.v., 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x Tapas tour, borrel (dag 2) en entreegelden, exclusief reis- en annuleringsverzekering en btw.

*Kosten onder voorbehoud. Op dit moment staan de vluchten in aanvraag. Pas op het moment dat de
tickets worden geboekt zijn ticketkosten en vliegtijden definitief!

Na inschrijving is annulering alleen mogelijk indien wij er tijdig in slagen een vervanger voor u te vinden. U betaalt dan € 175,00 annuleringskosten. Kunnen wij geen vervanger vinden, dan betaalt u de volledige kosten.

Na aanmelding ontvangt u een factuur voor de genoemde kosten. Deze dient u uiterlijk twee weken na ontvangst voldaan te hebben.

Reis- en annuleringsverzekering
Wij adviseren u zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor u regelen.

« Terug