Opleiding Bouwkosten start in januari

Nieuws bouwkosten modulair_01.jpgdinsdag 08 december 2015 10:14

Op 16 januari start de opleiding Bouwkosten. Door de nieuwe opzet is het nu mogelijk om zowel in januari als september met de opleiding te beginnen. Tevens is het mogelijk om voor losse modules in te schrijven. De volledige opleiding Bouwkosten duurt twee jaar en bestaat uit vier modules.

Een bouwproject vergt zorgvuldige inkoop. Professionals die uitstekend kunnen calculeren en zich bewust zijn van risico’s en marges zijn schaars. Bouwkosten in kaart brengen vergt veel meer dan het maken van een rekensom. Bouwomstandigheden, materiaalkeuzes, locatie en planning; veel factoren zijn van invloed op het daadwerkelijke resultaat.

Met onze opleiding Bouwkosten leren deelnemers alles over goed en slim calculeren en om beargumenteerde keuzes te maken op basis van kennis. Onze opleiding is uniek, want gedurende de opleiding wordt gewerkt binnen een fictief bouwbedrijf dat de studenten zelf oprichten. Alles komt aan bod: van bedrijfspresentatie tot en met de verschillende actuele aanbestedingsvormen.

Register Kostenmanager Nederland (RKN) heeft aan deze opleiding 5 punten toegekend! Als u als kostendeskundige of -manager in aanmerking wilt komen voor inschrijving in het Register Kostenmanager Nederland kunt u zich bij RKN aanmelden door middel van de leidraad. Aan de hand van die leidraad kunt u opleiding en ervaring aangeven en kan door een puntentelling worden getoetst of opname in het register haalbaar is. Het diploma van HTI geeft u recht op 5 punten.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
HTI Brochure Bouwkosten.pdf312.4 kBapplication/pdfdownload

« Terug