Korte cursus? Ook dat kan!

Overleg_260x273.jpgdonderdag 28 mei 2015 21:00

Samenwerking KPE maakt aanbod opleidingen compleet

Naast de twee- of driejarige opleidingen die HTI biedt, is het nu ook mogelijk om kortlopende praktische cursussen te volgen. Want HTI heeft sinds kort een samenwerkingsverband met KPE. KPE heeft een breed en volledig educatie aanbod voor medewerkers in de bouw en het vastgoed.

HTI staat bekend vanwege haar HBO- en HBO+ opleidingen in de Bouwkunde, Beton- en staaltechniek, Bouwkosten en Bouwmanagement. Deze opleidingen ontwikkelen zich voortdurend. Onze kennis en ervaringen gaan al meer dan 75 jaar terug en wij kennen de bouw- en vastgoedwereld daarmee als geen ander. Steeds vaker kregen we signalen dat er naast complete jaaropleidingen ook behoefte was aan korte, praktische cursussen. Wij zijn daarom heel blij dat we kunnen melden dat we een nauwe samenwerking zijn aangegaan met KPE.

Professionaliteit vergroten

KPE biedt cursussen, trainingen en coaching aan zowel via open inschrijvingen als in-company. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan online cursussen. De kennis en expertise van beide opleiders worden gebundeld en daar gaan studenten en cursisten van profiteren. KPE en HTI willen een kwalitatieve bijdrage leveren aan de bouw- en vastgoedbranche door kennis, vaardigheden en professionaliteit van alle medewerkers te vergroten.

Klik hier voor het educatie-aanbod van KPE.

« Terug