HTI maakt tv-debuut

zondag 31 augustus 2014 00:00

Op 30 augustus, de eerste lesdag van dit studiejaar, maakte HTI haar tv-debuut in het programma LifeStyleExperience Plus. Extra feestelijk omdat HTI dit jaar ook 75 jaar jong is.

Ga naar het filmpje.

Nog altijd kunnen jonge mensen in de bouw, die bereid zijn energie en tijd te investeren, zichzelf verder ontwikkelen tot bekwame én in de praktijk gewaardeerde vakmensen! HTI doet geen concessies aan kwaliteit, daarom beschikken de studenten van het HTI over doorzettingsvermogen en karakter! Een mooie toegevoegde waarde voor het bedrijfsleven. Het HTI behoort dan ook tot de toptechnische opleidingen in Nederland en sluit aan bij de vraag van de ondernemers in de bouw!

Net als in de jaren dertig van de vorige eeuw, was er een crisis. Het woord betekent ook "Kans"! Bestuur en docenten staan niet stil, want organisatie betekent "Beweging". Daar wordt volop invulling aangegeven, door te anticiperen en mee te bewegen. Het HTI is een toekomstbestendige vakopleiding voor de bouw van morgen. Het HTI werkt vol energie aan de toekomst, want het instituut is dit jaar slechts 75 jaar jong!

« Terug