HTI lid van NRTO

NRTO.jpgwoensdag 30 juli 2014 20:57

Het Hoger Technisch Instituut is lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). De NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.

De NRTO stelt zich tot doel de kwaliteit van het particulier onderwijs inzichtelijk te maken en te bevorderen. Dit gebeurt onder meer door de leden te binden aan de gedragscode van de NRTO, door in samenspraak met de consumentenbond Algemene voorwaarden voor privaat onderwijs op te stellen en door regelmatig overleg met kwaliteitsborgende organisaties in Nederland. De NRTO heeft ruime aandacht voor consumentenbescherming. De NRTO heeft een gedragscode die de belangen van de consument (individu of bedrijf) waarborgt. Om lid te kunnen zijn van de NRTO moet men voldoen aan de opgestelde gedragscode, en dienen de Algemene voorwaarden van de aanbieder aangepast te zijn aan de Algemene voorwaarden van de branche. Daarnaast is de NRTO aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. Uitspraken van de geschillencommissie zijn voor NRTO-leden bindend. 

Zekerheid

Kiezen voor een aanbieder die lid is van de NRTO biedt zekerheid. Wij hebben de gedragscode ondertekend en we zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie. Tevens hanteren wij de voorwaarden van de branche.

« Terug