Studentenraad

Studentenraad_2013-2014_260px.jpgzaterdag 26 oktober 2013 09:12

Studenten van het Hoger Technisch Instituut (HTI) hebben samen een studentenraad gevormd. Een belangrijk orgaan voor medezeggenschap binnen het HTI! Het bestuur is zeer blij met de nieuwe raad. Samen met de inbreng van de studenten kan verder gewerkt worden aan de ontwikkeling van de kwaliteit van de colleges, collegestof en de organisatie binnen het instituut.

Het HTI wil niet alleen goed aansluiten op de wensen en behoeften in de bouwmarkt, maar ook op de belevingswereld van onze top-technische deskundigen van de toekomst. Het eerste (kennismakings-) gesprek heeft plaatsgevonden en werd door allen als plezierig en zeer constructief ervaren. Afgesproken is om elkaar vier keer per collegejaar te ontmoeten, om wensen en ontwikkelingen met elkaar te bespreken. De studentenraad bestaat uit de volgende enthousiaste leden:

Petra Scherpenzeel (BK 0), Eusebio Bizot (BK 1), Johan Overzet (BC 3), Fred Kwakman (SC 3), Sjors van Kuipers (SC 2), Ian Vink (BC 2) en Eduard de Jager (BK 3). Niet op de foto Mahmud Halim (BM 2) en Soert Schouwenaar (BK 2).

 

 

« Terug