HTI-Opleidingen blijft bouwen aan kwaliteit

HTI_nieuwsitem_website.jpg

Juni 2013 lancering nieuwe website HTI

dinsdag 25 juni 2013 13:52

Vanaf vandaag is de vernieuwde en verbeterde website van HTI-opleidingen online gegaan! Herkenbaar maar in een nieuw jasje met meer actualiteiten, een betere en intuïtieve navigatie en up-to-date informatie. Voor (potentiële) studenten is er een aparte login zodat zij nu ook online eenvoudig contact kunnen leggen en onderhouden met docenten en medestudenten.

Bouwbedrijven staan onder druk. Strengere eisen, complexere bestekken en veeleisende hoofdaannemers vragen meer en meer van werknemers. Een goede, gedegen praktische kennis is meer dan ooit essentieel om succesvol te zijn. De toptechnische en praktijkgerichte bouwopleidingen van het Hoger Technische Instituut sluiten naadloos aan bij het bedrijfsleven en vergroten daarmee de kans om optimaal te kunnen presteren. Niet voor niets worden onze opleidingen door oud cursisten met een dikke voldoende gewaardeerd.  

Volgens voorzitter de heer Singerling past de vernieuwde website in de strategie van het HTI: ‘Decennia lang staat het HTI bekend om haar praktijkgerichte opleidingen die in de bouwwereld enorm worden gewaardeerd. Met de lancering van de nieuwe website onderstrepen wij datgene waarvoor het HTI staat.’

« Terug