Mijlpaal: 80ste schooljaar van het Hoger Technisch Instituut

Het Hoger Technisch Instituut heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Afgelopen studiejaar, van september 2019 t/m juni 2020, vierde het HTI haar 80ste studiejaar! In 1939 werd het HTI opgericht door drie heren: Romke Jellema, Henk Stutvoet en Albert Hemelman. Hun doel was praktijkgerichte technische opleidingen bieden aan mensen die zich verder willen ontwikkelen naast hun werk.

Tot op de dag van vandaag biedt het HTI deeltijd opleidingen aan waarmee (toekomstige) bouwtalenten een (bouw)opleiding kunnen volgen naast een fulltime baan. Om dit én het 80ste studiejaar van het HTI te vieren, organiseert het HTI dit jaar in samenwerking met Building Holland het HTI 80 jaar event en een hackathon voor alle HTI-studenten.

HTI 80 jaar event 

Op woensdag 28 oktober organiseert het HTI ’s middags op Building Holland het event ’HTI 80 jaar’. Het wordt een interessante middag met aansluitend een informele borrel, waarbij we natuurlijk rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen. Studenten, alumni, (oud) docenten en direct betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vóór 28 september aanmelden via dit formulier. Zien we je daar?

HTI Hackathon 2020

HTI-studenten van verschillende opleidingen gaan een oplossing zoeken voor een interessant (bouw)vraagstuk. Dit doen zij op de beursvloer van Building Holland. Aan het einde van de hackathon pitchen de verschillende teams hun oplossing voor een vakjury. Volg het HTI op Linkedin en Facebook om op de hoogte te blijven van de HTI-Hackathon!

Start HTI-Hackathon: 27 oktober 2020, 12.00 uur 
Locatie: Energietransitie podium, Building Holland

De hackathon wordt mogelijk gemaakt door:

Sponsoren hackathon 2020.png

Teamsponsor:

Bot bouw.png

Ook aansluiten als teamsponsor? Stuur een e-mail naar info@hti-opleidingen.nl