Mijlpaal: 80ste schooljaar van het Hoger Technisch Instituut

Het Hoger Technisch Instituut heeft een belangrijke mijlpaal bereikt. Dit studiejaar, van september 2019 t/m juni 2020, viert het HTI haar 80ste studiejaar! In 1939 werd het HTI opgericht door drie heren: Romke Jellema, Henk Stutvoet en Albert Hemelman. Hun doel was praktijkgerichte technische opleidingen bieden aan mensen die zich verder willen ontwikkelen naast hun werk.

Tot op de dag van vandaag biedt het HTI deeltijd opleidingen aan waarmee (toekomstige) bouwtalenten een (bouw)opleiding kunnen volgen naast een fulltime baan. Om dit én het 80ste studiejaar van het HTI te vieren, organiseert het HTI dit jaar in samenwerking met Building Holland het HTI 80 jaar event en een hackathon voor alle HTI-studenten.

HTI 80 jaar event 


Op woensdag 25 januari organiseert het HTI ’s middags op Building Holland het event ’HTI 80 jaar’. Het wordt een interessante middag met aansluitend een informele borrel. Studenten, alumni, (oud) docenten en direct betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd en kunnen zich vóór 15 februari aanmelden via dit formulier. Zien we je daar?

HTI Hackathon 2020


HTI-studenten van verschillende opleidingen gaan binnen 24 uur een oplossing zoeken voor een interessant (bouw)vraagstuk. Dit doen zij op de beursvloer van Building Holland. Aan het einde van de hackathon pitchen de verschillende teams hun oplossing voor een vakjury. Volg het HTI op Linkedin en Facebook om op de hoogte te blijven van de HTI-Hackathon!

Start HTI-Hackathon: 24 maart 2020, 12.00 uur 

Einde HTI-Hackathon: 25 maart 2020, 12.00 uur

Mede mogelijk gemaakt door:

logo kpe groep.jpg

Building holland logo.png